dimarts, 22 d’octubre de 2013

Gnoquis amb salsa de tomata i formatge de cabra

 
 
Ingredients:
·         1 ceba
·         2 tomàquets
·         Sal, oli oliva
·         1 tall formatge de cabra fresc
·         gnoquis
 
 
Procediment:
Pelem la ceba i la tallem ben fina.
Ratllem les tomates. Agafem una paella, hi posem un bon raig d’oli d’oliva,  afegim les tomates i la ceba, en fem un bon sofregit. Quan ja sigui cuit, deixem que és refredi una mica. Ho passem pel minipimer amb el formatge.
Escalfem una mica la salsa.
Posem a coure els gnoquis amb un pèl de sal. En 1 minuts seran cuits (els que jo he comprat..).  Escorrem la pasta, ho emplatem i posem la salsa per damunt
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20m + 1m
 
Aquest cop, ho hem acompanyat amb un vi negre jove de Sumaroca. Bona cuina!

2 comentaris:

  1. ¡Qué ricos deben estar con ese toque del queso de cabra!
    Besos y feliz semana.
    http:comerespecial.blogspot.com

    ResponElimina