dimarts, 29 d’octubre de 2013

Miehoen amb verdures i pollastre al curry




Ingredients:

·         Miehoen (fideus arròs)
·         ½ pebrot vermell
·         ½ pebrot groc
·         1 ceba petita
·         1 pit de pollastre tallat a daus
·         1 carrota
·         ½ carbassó
·         Curry
·         Sal, oli
·         1 bitxo (petit sec)
·         Una mica de soja liquida
 

Procediment:

Posem a bullir aigua al foc, quan ja bulli, apaguem el foc, afegim els fideus i ho deixem 4 minuts. Després ho passem per aigua, escorre i ho reservem.
Tallem a daus petits la verdura, ho posem a coure al Wook amb un bon raig oli d’oliva, 10 minuts després afegim els daus de pollastre, el bitxo, el curry (al nostre gust) i una mica de soja, posem sal i ho deixem coure. Quan ja estigui el pollastre cuit i les verdures, afegim els fideus, ho remenem i servim!
 
Son molt bons!!

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 4 m + 30/40 m

Cap comentari:

Publica un comentari