Ingredients:
·
Sal, oli,
pebre
·
1 carxofa
·
½ pebrot
vermell
·
½ conill
·
¼ de
pollastre
·
4 salsitxes
·
Arròs
·
1 ceba
·
2 alls
·
Julivert
·
Fetge del
conill
·
2 tomàquets
triturats
·
1 got de vi
ranci
·
aigua
Procediment:
En una cassola amb un raig
oli, enrossim tota la carn tallada a trossos petits. Ho deixem coure uns
minuts. Ho retirem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba trinxada, la meitat dels alls, el pebrot trinxat (o a talls). Hi afegim la carn, i ho ruixem amb un raig de vi ranci.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba trinxada, la meitat dels alls, el pebrot trinxat (o a talls). Hi afegim la carn, i ho ruixem amb un raig de vi ranci.
Ho deixem coure bé, hi afegim el tomàquet ratllat, les carxofes i després hi afegim l'arròs. Ho remenem bé, i afegim l'aigua bullent. Ho salem i ho deixem coure (15 o 20 m). Tapat i a foc mig.
Fem una picada amb els alls sobrants i julivert, i quan falti 5 minuts de cocció ho afegim.
Quan el trèiem del foc, un cop cuit, ho deixem reposar 3 o 4 minuts.
L'arròs ha de quedar sucós i
una mica grenyal.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 m + 20 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 m + 20 m
moooooolt bo!! m'encanta l'¡arròs amb conill, però ningú el fa com la meva iaia.. un petonet per a ella que la trobo molt a faltar, "déu me la guardi" :)
ResponEliminaSI... les yayes, son genials!
Elimina