dimarts, 5 de novembre del 2013

Arròs de conill



Ingredients:

·         Sal, oli, pebre
·         1 carxofa
·         ½ pebrot vermell
·         ½ conill
·         ¼ de pollastre
·         4 salsitxes
·         Arròs
·         1 ceba
·         2 alls
·         Julivert
·         Fetge del conill
·         2 tomàquets triturats
·         1 got de vi ranci
·         aigua

 

Procediment:

En una cassola amb un raig oli, enrossim tota la carn tallada a trossos petits. Ho deixem coure uns minuts. Ho retirem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba trinxada, la meitat dels alls, el pebrot trinxat (o a talls). Hi afegim la carn, i ho ruixem amb un raig de vi ranci.

Ho deixem coure bé, hi afegim el tomàquet ratllat, les carxofes i després hi afegim l'arròs. Ho remenem bé, i afegim l'aigua bullent. Ho salem i ho deixem coure (15 o 20 m). Tapat i a foc mig.
Fem una picada amb els alls sobrants i julivert, i quan falti 5 minuts de cocció ho afegim.
Quan el trèiem del foc, un cop cuit, ho deixem reposar 3 o 4 minuts.

L'arròs ha de quedar sucós i una mica grenyal.

Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  15 m + 20 m

2 comentaris:

  1. moooooolt bo!! m'encanta l'¡arròs amb conill, però ningú el fa com la meva iaia.. un petonet per a ella que la trobo molt a faltar, "déu me la guardi" :)

    ResponElimina