divendres, 1 de novembre de 2013

Pasta fresca a la mediterrànea (i 3 pebrots)




Ingredients:

·         Tallarines (pasta fresca, 2 minuts i cuita)
·         Sal, oli
·         Un bitxo (guindilla)
·         15 olives negres
·         ½ pebrot verd
·         ½ pebrot vermell
·         ½ pebrot groc
·         1 tomàquet (a daus)
·         1 ceba
·         tàperes 

Procediment:

Tallem totes les verdures a daus. Agafem el Wook hi posem oli d’oliva iafegim totes les verdures; uns 15 minuts després hi afegim les olives i les tàperes. Ho deixem coure uns 5 o 10 m més. Un cop cuit. Rservem.

Posem a bullir la pasta segons ens diu el fabricant, 2 minuts. Ho posem escorre. Aboquem la pasta dins el Wook de les verdures i ho remenem. Parem el foc. Deixem que agafi gust, i servim.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  2 m + 25/30m

Cap comentari:

Publica un comentari