dimecres, 11 de desembre de 2013

Mini tapes de cols de brussel.les amb xampinyons



Ingredients:

·         1 Ceba
·         2 carrotes
·         Oli oliva
·         Cols de brussel.les
·         Sal
·         1/2 tomàquet ratllat
·         1 got vi blanc
·         Aigua
·         xampinyons
 

Procediment:

Netegem les cols de brussel.les, en traiem les fulles exteriors. Les bullim amb aigua i sal durant 10 m. Les traiem i les reservem.
Netegem els xampinyons, els partim per la meitat i els sofregim una mica. Reservem.

Netegem la ceba i les carrotes i les trinxem.

Posem oli d’oliva en una cassola i sofregim a foc lent la ceba i les carrotes. Quan es comenci a daurar, afegim el tomàquet, remenem i afegim el vi blanc, quan s’hagi evaporat l’alcohol, afegim  ½ got aigua, les cols i els xampinyons. Ho deixem  coure a  foc lent 25 /30 m. Un cop cuit deixem reposar 2 o 3 minuts i ja podem servir.
 
Per quantes persones: 4 p

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  40/45 m

 

Vi triat per acompanyar: viña sol blanc

Cap comentari:

Publica un comentari