Ingredients:
·
Ceba
·
Oli oliva
·
Sucre moreno
·
Sal
·
Pebre
·
patates
Procediment:
Escalfem el forn 200º.
Netegem les patates, en trèiem
els grills. Les emboliquem amb paper d’alumini. Ho posem a coure al forn 60 m.
Un cop cuites les deixem refredar una mica.
Netegem la ceba, la tallem en juliana i la posem a coure lentament amb un bon raig d’oli d’oliva, als 10 minuts de cocció, afegim el sucre, un pols de sal i un de pebre. Ho deixem coure 10/15 minuts més. I ja ho tindríem.
Partim les patates per la meitat,
les posem en un plat i per damunt afegim la ceba. Si volem també hi podem posar una mica de
parmesà.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 90 m
Temps de cocció: 60m+25 m
Temps de preparació total: 90 m
Temps de cocció: 60m+25 m
Vi triat per acompanyar-ho: Un
vi fet pel meu pare amb merlot i cabernet sauvignon, envellit amb botes de
roures americà 6 mesos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada