Ingredients:
·
Macarrons
·
Oli
·
Sal
·
Parmesà
·
Pinyons
·
Tomàquets secs
·
1 gra d’all
·
Una mica de
nata liquida per cuinar
Procediment:
Posem els tomàquets secs en
aigua en remull durant 1 h. Després els posem a escorre i ens reservem una mica
del suc.
Tallem els tomàquets a tires.
Posem a bullir els macarrons,
un cop cuits els posem a escorre. Reservem.
En una paella, posem una mica
d’oli d’oliva, fregim l’all tallat a làmines i quan agafi color hi afegim els
tomàquets i els pinyons, ho deixem coure uns 10 minuts, afegim la nata liquida
(la quantitat depèn de com ens agradi si ho volem més o menys espès), posem una
mica de pebre i anem remenant.
Quan ja hagi agafat
consistència, afegim una mica del suc que hem guardat abans, seguim remenant i
tirem una mica de parmesà a talls petits, deixem que es fongui el formatge i ja
ho tenim a punt per barrejar-ho amb els macarrons.
Un cop al plat, podem possar-hi parmesà per damunt. Bona cuina
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 11 m (macarrons) 20/25 m (la salsa)
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 11 m (macarrons) 20/25 m (la salsa)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada