divendres, 7 de febrer de 2014

Tallarines xineses de blat amb carrota




Ingredients:

·         Tallarines xineses (de blat)
·         Soja
·         Curry
·         3 carrotes
·         1 porro tendre
·         1 branca d’api
·         Oli oliva

 
Procediment:

Netegem les verdures i les tallem a bastonets.
Al Wook  amb un bon raig d’oli d’oliva fregim les verdures, a mitja cocció hi posem un raig de soja, anem remenant i ja hi podem posar un bon pols de curry. Reservem.
Posem aigua a bullir, quan ja sigui calenta apaguem el foc, hi posem les tallarines i deixem uns 4 m, remenem.  Ho passem per aigua freda i ja ho podem posar dins al Wook i ho remenem i ja podem servir. 

Per 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  4m+25m+1m



Vi triat per acompanyar:  Vi negre Finca la Mata.

Cap comentari:

Publica un comentari