dijous, 3 d’abril de 2014

Tatins al forn

 


Ingredients:

·         Pomes Royal gala (4)
·         Sucre moreno
·         Mantega
·         Pasta de full 

Procediment:

En una paella amb sucre i mantega hi posem les pomes pelades (làmines de 1,5 cm) i sense cor. Ho posem al foc i ho anem remenant. Quan el sucre faci caramel retirem.
Escalfar el forn.
Tallem la pasta de full a cercles (mida del motllo).
Agafem els motllos, i posem les pomes i per damunt posem la pasta de full. Ho deixem coure al forn 180º durant 20 m.  Treiem del forn, les girem, de manera que la pasta de full faci de plat. Servim fred o tebi.

Per 4 persones (motllos individuals d’albal)
Dificultat:
Temps de preparació total:
Temps de cocció:


Vi triat per acompanyar: garnatxa

1 comentari:

  1. Aquest tipus de pastisssos m'encanten. Potser més amb pasta brisa que pasta de full, perquè queda més cruixent, però vaja... deliciosa de totes maneres!

    ResponSuprimeix