dimecres, 27 d’agost de 2014

Conill i salsitxes rostit amb romaní i carrotes




Ingredients:

·         ¼ conill
·         4 salsitxes
·         2 carrotes
·         1 ceba
·         3 alls
·         Romaní
·         Oli oliva
·         Raig de vi ranci

 

Procediment:

Rossegem el conill i les salsitxes a la cassola amb un bon raig oli d’oliva. Afegim la ceba trinxada i ho deixem coure. Hi posem un bon raig de vi ranci i deixem que es redueixi. Tot seguit afegim el romaní i les carrotes tallades a rodanxes, remenem, afegim un got aigua, tapem i deixem que cogui 25 m. Si volem hi podem afegir bolets. 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  35 m 

Vi triat per acompanyar: sinols negre

Cap comentari:

Publica un comentari