dimarts, 14 d’octubre de 2014

Tortellini d'espinacs i ricotta amb crema de rossinyols



Ingredients:

·         Tortellini d’espinacs i ricotta (pasta fresca)
·         Rossinyols
·         1 pot crema de llet
·         Sal, pebre, oli oliva
·         1 ceba
·         1 all
·         Parmesà ratllat 

Procediment:

Netegem els rossinyols, els posem a coure uns 5/8 minuts i després els reservem. (així treuen una mica l’aigua).
Tallem la ceba i el all ben petits, i amb una paella amb un bon raig d’oli d’oliva en fem un sofregit. Un cop la ceba estigui daurada hi afegim els rossinyols, ho deixem coure bé i quan ja casi estigui posem la crema de llet, una mica de parmesà i salpebrem al gust.
Bullim la pasta, l’escorrem i escampem la crema per damunt.

 
Per quantes persones: 2

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  8 m + 20m + 5 m

Vi triat per acompanyar: Albet i Noya Blanc.

 

Cap comentari:

Publica un comentari