dimarts, 27 de gener de 2015

Ametlles garrapinyades




Ingredients:

·         1 got ple d’ametlles crues
·         2 dl got d’aigua
·         1 got ple de sucre

 

Procediment:

Posem les ametlles en una paella, amb l’aigua i el sucre. Anem remenant a foc ràpid, al cap d’uns minuts el sucre comença a caramel·litzar i s’evapora i torna a ser sucre i s’enganxa a les ametlles. Un cop ja comencin a petar una mica les ametlles ja està acabat. Apaguem el foc i esperem a que és refredin per menjar. Les anem remenant perquè no s’enganxin. I ja podem servir. Les que sobrin, si és que en sobren... (son un caprici) les podem guardar en un pot hermètic.
 

Per quantes persones:

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  15m
Temps de cocció: 10 m


Vi triat per acompanyar: Garnatxa d’Espolla.

 

Cap comentari:

Publica un comentari