Ingredients:
·
Pintada tallada a quarts
·
Sal
·
Pebre
·
¼ carbassò
·
Oli oliva
·
Raig de conyac
·
3 carrotes
·
Ceps secs (1h abans posar en
remull)
·
2 cebes
·
2 gra all
Procediment:
Netejar les verdures.
Escalfar el forn 180º (dalt i baix).
En una plata hi posem un bon raig d’oli oliva. Afegim
la pintada, la salpebrem. Afegim també les carrotes, els alls, els ceps, les
cebes, el carbasso i posem al forn a coure duran 30 m i abaixem el foc a 160º,
posem un bon raig de conyac i donem la volta a la pintada. Deixem coure 30/40
m. Servir.
Per quantes persones: 3 p
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 1h 30 m
Temps de cocció: 1h/1h15m
Temps de preparació total: 1h 30 m
Temps de cocció: 1h/1h15m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada