dilluns, 13 de juliol de 2015

Amanida de tomàquet de la pera i cogombre amb sal





Ingredients:

·         2 Tomàquets de la pera
·         Oli d’oliva
·         2 Cogombres (més aviat petit)
·         Sal “per a quedar bé”
 

Procediment:
Netegem el tomàquet i el tallem. Pelem el cogombre i el tallem a làmines.
Ho posen en un plat, hi posem un bon raig d’oli d’oliva i una mica de sal (aquest cop he fet servir una que vaig comprar ahir “sal amb especies per amanides i pasta” de: per a quedar bé).
Per cert, el cogombre sempre el trio quan més petit millor, a casa l’avi sempre deia que eren els millors!
(he deixat que el plat agafi gust amb la sal uns 5/8 m).
I ja podem començar! Bon profit.
 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  molt fàcil
Temps de preparació total:  5 m
Temps de cocció:  0 m
 

Beguda triada per acompanyar: Aigua mineral de Sant Aniol

Cap comentari:

Publica un comentari