dilluns, 26 d’octubre de 2015

Verdures al wook amb avellanes torrades




Ingredients:

·         1 Ceba - 1 fulla api
·         2 carrotes
·         1 carbassó petit
·         ½ pebrot vermell
·         Salsa de soja
·         Sal
·         Oli oliva
·         Avellanes torrades 

Procediment: 

Netegem les verdures, les tallem a daus.

Agafem el Wook, afegim un bon raig oli d’oliva i posem a saltejar les verdures. Posem a punt de sal. Al 5/8 minuts de cocció afegim un bon raig de salsa de soja. Afegim un bon grapat d’avellanes i deixem coure les verdures 5 minuts més i ja podem servir. (Si ens agraden més cuites, les deixem coure al nostre gust). 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció: 12/15m

Cap comentari:

Publica un comentari