dimecres, 20 de gener de 2016

Espirals d'Espelta amb carbassons sciué sciué




Ingredients:

·         1 carbassó
·         1 ceba
·         Oli
·         Parmesà ratllat
·         sal 

 

Procediment:
Tallem la ceba a daus i la posem a sofregir amb 4 cullerades d’oli.
Tallem el carbassó a daus i quan la ceba comenci a agafar color li afegim, deixem coure 10/12minuts.
Mentrestant bullint la pasta segons les instruccions del fabricant. Escorrem la pasta i l’aboquem a la paella.
Amb el foc mig, remenem la pasta uns minuts i afegim 2 cullerades de formatge parmesà, remenem un minut més i ja podem servir.
 

Per quantes persones: 3 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m.
Temps de cocció: 20 m + 8 m + 5 m
 

Vi triat per acompanyar:  Obergo blanc Expresión.
 
Del blog: Pasta pels Catalans
 
Segons l'Antonella Sciué Sciué : és una expressió napolitana que vol dir superficialment e indica quaselvol cosa feta sense massa esforç, de manera ràpida i o simple.  Una pasta sciué serà una pasta fàcil, ràpida i sense esforç, com per exemple aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari