divendres, 15 d’abril de 2016

Pèsols de temporada, ofegats amb ceba tendra



Ingredients:

·         500 g pèsols frescos pelats
·         2 cebes tendres
·         Sal
·         Oli oliva
·         aigua

 

Procediment:

Tallem les cebes a juliana, posem oli en una cassola i quan sigui calent afegim la ceba, deixem coure a foc lent durant uns deu minuts. Just quan la ceba ja comenci a venir rossa ja hi podem afegir els pèsols, remenem, posem a punt de sal, afegim una mica més d’oli i mig got aigua. Tapem i deixem que  cogui uns 20 minuts. Ja podem servir.  (depèn  de lo tendres que siguin els pèsol trigaran una mica menys o més.) 

Per quantes persones:  4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m
 

Avui ho acompanyarem amb aigua amb gas Vichy Catalán.-
 
 
Entre febrer i abril cap aprofitar que ja podem tenir pèsols tendres.

Cap comentari:

Publica un comentari