dijous, 2 de juny de 2016

Verdures al wook amb pollastre i tofu amb curry



Ingredients:

·         1 pit de pollastre
·         1 carbassó
·         ½ pebrot vermell
·         3 carrotes
·         Sal
·         Curry
·         Oli oliva
·         Tofu

 

Procediment:

Tallem el pit de pollastre a daus.
Pelem les carrotes. Tallem les verdures a daus.
Tallem a daus el tofu.
En Wook, posem un bon raig oli d’oliva, hi posem a coure les verdures a foc lent. 10/12 m després hi afegim el pollastre, remenem. Ara ja hi podem afegir el tofu i una mica de curry, segons gust. Seguim coent uns minuts i ja podem servir.
 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20 m


Beguda triada per acompanyar:  A.K. Damm

 

Cap comentari:

Publica un comentari