dijous, 21 de juliol de 2016

Flors de carbassó farcides de brandada de bacallà - Plaers de la terra


 
Acabades de cullir
 



Ingredients:

·         8 Flors de carbassó
·         Oli
·         Sal
·         1 pot de Brandada de bacallà
·         Aigua
·         farina
 

Procediment:

Per farcir les flors, fem un tall vertical a cada una, amb uns tisores amb compte i tallem el pistil, les passem per aigua freda . Reservem.
En un vol barregem dues cullerades de farina amb una mica de sal i tres cullerades aigua, remenem que no quedi cap grumoll.
Agafem les flors, afegim una cullerada de brandada a l’interior de cada una, les passem per la pasta i després una mica de farina.
Les fregim en una paella amb un raig d’oli d’oliva, posem a punt de sal i ja podem servir.
 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil però delicat
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
 

Vi triat per acompanyar: VIORE. RUEDA, BLANC

Cap comentari:

Publica un comentari