dilluns, 24 d’octubre de 2016

PERA BATLLA - L'ARMENTERA

 
Vistes d'una part del menjador interior

 
Les verdures de temporada ! molt bo!

 
Steak tàrtar. De luxe.
 

 
Arrossejat de fideus negres amb dorada

 
Cargols amb 3 salses (m'hagués menjat més...)

 
Tarta gelada de mascarpone i mel
 
 
PERA BATLLA
Xef: Antonia Quiñones
Camí del molí s/n * L'Armentera
Tel. 872980103
 
Amb uns excel·lents jardins, Pera Batlla, està situat a les afores de l’Armentera. Tranquil i amb un ambient acollidor i a la vegada elegant. Podem menjar a l’interior a l’hivern amb la seva llar de foc i al estiu a la terrassa amb unes grans vistes.
Antonia Quiñones n’és la xef, treballa amb productes de qualitat, de proximitat i molts del l’hort que ella mateixa ha creat.
Per nosaltres ha sigut un plaer provar els seus plats, feia temps que hi anàvem el darrera. Dir-vos que les verdures a la brasa tenen un gust d’allò més intens al paladar, un steak tàrtar molt ben treballat i de qualitat.  Extensa carta de vins.
Preu mig per persona amb 2 plats + postre 45 e.
L’únic entrebanc que hi vaig trobar, és que potser de nit hi falta una mica d’il·luminació per arribar a l’entrada del restaurant.
Tornarem.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada