Ingredients:
· codony a daus
· Quinoa eco
· Vinagre balsàmic - oli oliva - sal
· varietat d'algues
· parmesà a daus
Procediment:
Deshidratem les algues amb aigua, uns 15m, després en trèiem l'aigua. Reservar.
Netegem la quinoa, i la posem a coure amb força aigua uns 15 m/20m , posem a escorre.
En vol ara ja podem barrejar, les algues, la quinoa i el parmesà a daus i el codony, ho remenem i ara ho posem a punt de sal, un bon raig d'oli d'oliva i una mica de vinagre balsàmic. Bona cuina!!!!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 20 m
Aquest cop ho acompanyem amb un bon got d'aigua de vichy catalán
By Carles Arnall
By Carles Arnall
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada