dimecres, 11 de gener de 2017

Bacallà al forn amb patates i ceba



Ingredients:

·         4 talls de bacallà dessalat
·         3 patates
·         1 ceba
·         ½ got de tomàquet triturat natural
·         Oli
·         sal 

Procediment:

Tallem les patates i la ceba a làmines.
Escalfar forn dalt i baix 170º.
En una plata apta per anar al forn, hi posem un bon raig d’oli d’oliva i anem col·locant les patates i la ceba fem com de base. Afegim un pols de sal.
Ara ho posem a coure al forn un 45 m.

Ara ja hi podem afegir el bacallà damunt i podem pintar-lo una mica amb tomàquet, afegim un raig d’oli. I ho deixem coure 10 minuts més al forn.
Ja podem servir! 
 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  65/70 m
Temps de cocció:  55 m
 

Vi triat per acompanyar: Cava Rosat Pere Ventura Brut

Cap comentari:

Publica un comentari