Ingredients:
·
8 Carxofes
·
Sal
·
Pebre
·
Oli
·
Vinagre
Procediment:
Tallem la cua de les carxofes i si fa falta en trèiem
alguna fulla. Si ja tenim una bona brasa a punt ja les podem posar a coure, com
veureu jo no he necessitat graelles, ja que la llar de foc te espai per
poder-les posar a prop de la brasa. Les deixem coure uns 20 minuts i ara les
girem per coure del altre costat uns 20 m més. Depenent de la mida trigaran més
o menys. Si voleu també hi podeu posar un punt de sal al damunt, però jo he
decidit posar-ho després a l’hora de menjar-les.
He aprofitat per fer-hi unes bones torrades.
En un petit vol hi podem fer una petita vinagreta per sucar-hi
les fulles de les carxofes ( sal, pebre, vinagre i oli).
I ara ja les podem servir!!
Cuina sana, fàcil i natural.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 65 m
Temps de cocció: 60 m
Temps de preparació total: 65 m
Temps de cocció: 60 m
Avui toca sa, i ho acompanyem d’una mica d’aigua
natural Sant Aniol.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada