dijous, 26 de gener de 2017

Espinacs km0 amb panses, pinyons i all




Ingredients:

·         400 g espinacs km0
·         30 g panses sultanes
·         30 g pinyons país
·         1 gra d’all
·         Oli oliva
·         sal 

Procediment:

Deixem les panses en remull amb aigua tèbia uns 10 minuts.
Pelem l’all i el tallem a làmines.
Netegem els espinacs i els posem a escorre.
Daurem els pinyons en una paella amb un raig d’oli i els retirem. Ara hi daurem l’all i el retirem.
Agafem el wok, posem un raig d’oli d’oliva i ja hi podem posar els espinacs, els remenem, (si fan aigua la trèiem) afegim les panses, seguim remenant i quan ja sigui casi cuites ja hi podem afegir els pinyons i l’all, posem a punt de sal i ja podem servir! 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  35 m
Temps de cocció:  25 m
 

Vi triat per acompanyar:  L’era Blanc. De Pere Ventura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada