dijous, 18 de maig de 2017

ELS TINARS - LLAGOSTERA - Amb estrella

 
El cartell exterior

 
La decoració de la taula i el pica pica

 
Amanida de verduretes i fruites ecològiques

 
L'steak tartar de filet de vedella amb patates

 
amanida de pèsols, fabes, carxofes, espàrrecs...

 
Llom de turbot a la brasa

 
el carret de postres

 
L'excel.lent postre de mandarina, mango...

 
Un dels pastissos del carret, de xocolata blanca i merenga

 
Els petits fours del café
 
 
Els Tinars by Marc Gascons
Llagostera
 
Situat a peu de carretera, els Tinars és un digne restaurant amb estrella.
 
Feia dies que havia fet la reserva, amb molta il·lusió en restava a l'espera i com era d'esperar no ens va defraudar.
 
Alta gastronomia que combina la tradició amb la modernitat.
 
Menjador i recepció elegant i acollidora.
El servei amable, servicial i amb gran experiència.
Vam triar a la carta:  una excel·lent amanida, uns gustosos pèsols i faves, i que dir dels segons, per mi ara mateix dels millors steak tàrtars de vedella que he provat.
I ara cal tocar els postres , exquisits.
Dir-vos que vaig demanar poder saludar al Marc Gascons, i va mostrar-me l'interior de la seva impecable cuina i equip. El seu tipus de cuina emociona el paladar, ha evolucionat el nivell de cuina, sense perdre la tradició. Tornarem segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada