dilluns, 12 de juny de 2017

Amanida d'estiu amb pasta i vegetals



Ingredients:

·         Macarrons bullits
·         Tàperes
·         Olives negres i blanques laminades
·         Formatge parmesà laminat
·         Petits brots tendres
·         Tonyina en conserva
·         cogombre
·         panses
·         vinagre de mòdena
·         Sal
·         Oli
·         vinagre
 

Procediment:

En un vol posem els brots tendres i els macarrons bullits. Barregem.
Tallem a daus el cogombre.
Al vol ja hi podem anar afegint tots els altres ingredients, les olives, la tonyina, les taperes, les panses. Ho remenem be, afegim sal, oli i vinagre. Ara ja quan estigui ben barrejat afegim damunt una mica del parmesà. Bona cuina.
(si volem també hi podem posar una mica de pebre) 

Per quantes persones: 2/3

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m (si tenim tots els ingredients a punt)
Temps de cocció: 0
 

Ho maridem amb: Cervesa artesanal : Eidos Beer

Cap comentari:

Publica un comentari