dijous, 20 de juliol de 2017

"Pipirrana" de pop de roca



Ingredients:

·         Pop de roca de llançà
·         1 ceba
·         2 tomàquets
·         1 pebrot verd
·         1 pebrot vermell
·         Oli
·         Sal
·         Vinagre
·         pebre 

Procediment:

 

Tallem les verdures a daus. Les reservem.
Un cop hem pescat el pop i l’hem netejat, el posem al congelador, hi ha d’estar-hi mínim 5 dies.
El dia abans el trèiem del congelador i el desem a la nevera.
Posem una olla gran amb aigua, quan bulli hi posem el pop. El trèiem i el posem dins l’aigua bullin 9 vegades i després el deixem bullir 30/45m depenen de lo gran que és el pop. (Per saber si és cuit ho podem mirar, punxant amb un ganivet).
Tanquem el foc i el deixem dins de l’olla amb l’aigua, durant 2 o 3 hores, fins que sigui fred.
El posem a escorre i el tallem.
En un vol hi  col.loquem el pop i les verdures. Ara ja ho podem amanir amb oli, sal, pebre i si volem un raig de vinagre. Ara el deixem a la nevera 1h o 2 h perquè agafi consistència. 

Per quantes persones: 5/6

Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45m aprox
 

Ho maridem amb: Aura – Verdejo Rueda – Blanc 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari