dimarts, 22 d’agost de 2017

Flors de carbassó arrebossades

 
 


Ingredients:

·         8/10 Flors de carbassó
·         1 got ple d’aigua ben freda
·         1 got ple de farina
·         Un pols de sal
·         Oli oliva
·         1 rovell d’ou 

Procediment:

Trèiem el pistil interior de les flors, les passem per aigua.
Ara preparem per arrebossar-les. En un vol posem el rovell d’ou, la mida d’aigua ben freda i la de farina, ho barregem be. (si hi queda algun grumoll no passa res). Quedarà una barreja clara.
Ara posem una paella amb un bon raig d’oli d’oliva, i quan sigui ben calent, posem cada flor dins la barreja i amb l’ajuda d’un bones pinces d’allà a la paella i així amb cadascuna. Ho posem a punt de sal i un cop rosses ja les podem servir. 

Per quantes persones:  2/3 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 5/10m
 

Ho maridem amb: Perfum de vi Blanc 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari