Ingredients:
·
Quinoa
·
Pit de pollastre
·
1 tomàquet madur
·
1 pebrot verd
·
½ pebrot vermell
·
1 ceba
·
2 cullerades de mel
·
Oli oliva
·
sal
Tallem el pollastre a daus. Tallem les verdures a
talls.
Bullim la quinoa. Un cop cuita escorre i reservar.
En el wok afegim les verdures i el pollastre amb un
raig d’oli oliva, posem a punts de sal. Anem
remenant quan ja estigui casi al punt, afegim la quinoa i deixem coure uns
minuts mes.
Ara ja podem emplatar i finalitzar el plat amb els
raig del mel. Bona cuina.
Per quantes persones: 3 a 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m
Avui toca acompanyar-ho amb Aigua Solan de Cabras
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada