Petit tast de la casa: calçot amb salsa romesco
Estofat de pèsols, amb morcilla i menta fresca
Costella de xai a la flor de farigola
Bacallà a la graella amb mussolina d'all
Llobarro al forn, per 2.
Els formatges!!
Taps de cadaqués
Impressionant sorbet de menta fresca.
Hotel Empordà
Figueres 17600
Av. Salvador Dali i Domenech, 107
Tipus de cuina: Mediterrània, km0 i de temporada e innovadora
Xef: Jaume Subirós . Sala: Albert Subirós
Local i història: Hotel i Restaurant amb pàrquing privat, als afores de Figueres. Menjador ampli, amb possibilitat de reserva una sala privada i fins i tot la taula on menjava Josep Plà. L'Hotel Empordà "Motel" forma part de la història de la gastronomia catalana. Restaurant de tradició, símbol d'autenticitat i caràcter i amb una cuina catalana contemporània des dels seus inicis amb el seu Fundador Josep Mercader. (1961)
Producte: Fresc, km0 i de temporada. Tot i que la carta depèn molt de la temporada que hi anem, cal tastar els pèsols estofats, les escarxofes, l'amanida de faves, el risotto de trufa, qualsevol dels seus peixos al forn, el bacallà, la "tete de veau" i un llarg etcètera, i de postres per mi el millor el seu sorbet de menta fresca tan fàcil de fer i tan difícil de trobar i els taps de Cadaqués.
Tracte: Professional i alhora familiar per tal d'entendre la seva forma de cuinar i la seva filosofia al fer-ho.
Ara feia uns 3 anys que no havia gaudit dels seus plats, i ha sigut un plaer pels 5 sentits. Tornarem família.
Preu mig per persona aprox. 65 e (Aperitiu, 1er Plat, 2on plat, postre i copa de cava).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada