dimarts, 3 d’abril de 2018

STEAK TARTAR VERSIO 3 + FOIE

 
 
Ingredients:
·         250 g filet de vedella
·         Cogombres
·         Tàperes
·         Sal
·         Pebre
·         Tabasco
·         Culleradeta de ketxup
·         Culleradeta de maionesa
·         Culleradeta de mostassa
·         Rovell d’ou cru
·         Torrades
 
Procediment:
Vaig fent versions del steak tartar, totes elles boníssimes pel meu gust, si el producte és de bona qualitat.  Aquest cop no hi he posat ceba.
Tallem el filet a daus ben fins. Ho posem en un vol.
Tallem la resta d’ingredients.
Ara ho barregem al vol tot junt, posem a punt de sal, pebre i al gust del tabasco.
Quan ho tinguem tot ben barrejat, ho posem damunt d’unes bones torradetes. I després ja hi podem ratllar el foie.
Bona cuina! 
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció:  0 m
 
Ho maridem amb:  La nena. Vi blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari