dimecres, 21 d’agost de 2019

Sardines a la brasa - (Recordant el que més es pugui assemblar als espetos de Malaga )




Ingredients:

  •          1 kg de sardines, fines i petites
  • ·         Sal
  • ·         Oli, pebre (opcional)


Procediment:

Recordant que fa 10 anys que vam estar a Màlaga, hem intentat fer la millor semblança dels seus “espetos de sardinas” : El Espeto és un plat típic de Màlaga i consisteix en etzibar, és a dir enfilar peix, tradicionalment sardines, en fines i llargues canyes, per rostir-lo amb llenya.

Preparem la brasa, aquest cop ho hem fet a la barbacoa amb carbó.

No cal  netejar les sardines, les podem col.locar be en una graella i ja les podem col.locar a la brasa, aneu vigilant-les i li doneu la volta, veureu que de seguida son cuites, posem a punt de sal i ja podem servir, si us be de gust hi podeu afegir un raig d’oli d’oliva i una mica de pebre. Bon profit.

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcil

Temps de preparació total:  25/30 m

Temps de cocció:  15/20 m


Ho maridem amb: Com no, amb un “tinto de verano”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada