dimecres, 6 de novembre de 2019

Amanida de llenties eco amb verduretes


Ingredients:


* llenties
* 8 tomàquets cherry
* ½ pebrot vermell
* 1 ceba petita
* 1 branca d’api
* sal, oli, vinagre i una mica de mostassa



Procediment:


Posem a bullir les llenties, jo les he deixat quasi 90 m. Escorrem l’aigua i les reservem.

Tallem les verduretes ben petites i procedim a barrejar-les amb les llenties, posem sal, vinagre oli i una mica de mostassa.
Deixem reposar una estona, agafarà més gust. I ja podem servir. Recordeu que si us en sobra, l’endemà encara serà boníssima. Sana, fàcil i digestiva.


Per quantes persones: 3 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 1h . Si ja les tenim cuites, seran 10 m de preparació.
Temps de cocció: 90 m




Ho maridem amb: Avui toca, Aigua Natural de St. Aniol.

Cap comentari:

Publica un comentari