dilluns, 20 de gener del 2020

ATEMPO - HOTEL SANTS METGES 5* by Jordi Cruz - Iñaki Aldrey












ATEMPO dins el complex HOTEL SANTS METGES 5*
FORTALESA DE SANT JULIA DE RAMIS


Tipus de cuina: D’avantguarda i cuina d’autor.


Xef:  Director Gastronòmic Jordi Cruz (amb 5 * Michelin) i xef i la seva ma dreta: Iñaki Aldrey


Local: Situat en un enclavament únic , dins la Fortalesa de Sant Julià de Ramis i formant tàndem amb l’hotel Sants Metges 5*. Amb unes vistes panoràmiques increïbles i dins un complex museístic. 


Producte: De proximitat, km0  i de qualitat màxima.


Tracte: Professional, acurat i detallista.


Especialitat: Cal provar el seu menú degustació. Com a plat decisiu l’steak tartar acabat a taula, com quasi tots els seus plats.


Detalls a tenir en compte: Cal fer reserva.


Preu mig: 100/200 €


Què fan que vulgui tornar-hi?: Veure les vistes de dia i tastar alguns dels plats que no vam degustar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada