Ingredients:
* 1 Bròquil
* 3 carrotes
* sal, pebre blanc
* llet , farina, mantega
* formatge per gratinar
Procediment:
Netegem el bròquil i les carrotes. Ho posem a coure al
vapor 25 m.
Procedim a fer la beixamel: desfem un tall de mantega
en una paella. Quan sigui desfeta incorporem la farina, ho anem remenant amb
una cullera de fusta. Vigilem que no faci grumolls, ara de mica en mica afegim
la llet (natural no freda), i anem remenant i anem lligant.
Posem a escalfar el forn.
Col.loquem el bròquil en una plata i aboquem la
beixamel damunt.
Ara afegim una mica de formatge per gratinar.
I ja podem posar al forn. ( 15 m a 300º)
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 25 m + 15/20 m + 15 m
Ho maridem amb: Aigua Natural de Sant Aniol
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada