Amb aquest escrit del Celler, faré una excepció a tots els altres escrits dels restaurants, ja que penso que l'experiència va esser única i per tan cal que en quedi constància d'alguna manera
tanta creació, passió, sentiment ha d'ésser valorat d'alguna manera
Olives Caramel.litzades
tanta creació, passió, sentiment ha d'ésser valorat d'alguna manera
Olives Caramel.litzades
Bombó de bolets
Espina d'anxova de l'Escala amb tempura d'arròs de Pals
Calamars a la romana
Bombó de Campari
Truita de carbassó
Fetge de colomí amb ceba
Trobo a faltar la parmentier de llagosta i el coulant de xocolata amb canefa de festuc
ResponEliminaHola!!!! Una amiga m'ha passat el teu blog, la Iona, ja que jo li vaig dir que també en tenia un. Està molt bé el teu blog, m'agrada molt! M'agradria rebre les publicacions via mail que fas però no tens activat allò de subscriut'ho no? De debó que és molt interessant!
ResponElimina1 petó!