dimecres, 3 d’agost del 2011

EL MENU del CELLER DE CAN ROCA

Amb aquest escrit del Celler, faré una excepció a tots els altres escrits dels restaurants, ja que penso que l'experiència va esser única i per tan cal que en quedi constància d'alguna manera
tanta creació, passió, sentiment ha d'ésser valorat d'alguna manera





Olives Caramel.litzades

Bombó de bolets
Espina d'anxova de l'Escala amb tempura d'arròs de Pals
Teula de pollastre a l'ast

Calamars a la romana
Bombó de Campari
Truita de carbassó
Brioix trufat

Amanida verda

Ostra al Palo cortado amb all blanc i negre


Sopa de cireres amb anguila fumada al moscovado, ametlles amargues i gelat de gingebre

Tota la gamba (sorra de gamba, potes fregides, suc del cap...)

Llenguado a la brasa a la manera meunière

Bacallà en brandada

Blanqueta de garrí ibèric al riesling

Roger cuit a baixa temperatura

Adaptació de steak tartar amb gelat de mostassa 2009

Xai amb pebrot i tomàquet a la brasa

Fetge de colomí amb ceba

Núvol de llimona

Postres làctics

Vainilla, regalèssia, caramel i oliva negra



I Els detalls de la casa i amb el Jordi Roca

2 comentaris:

  1. Trobo a faltar la parmentier de llagosta i el coulant de xocolata amb canefa de festuc

    ResponElimina
  2. Hola!!!! Una amiga m'ha passat el teu blog, la Iona, ja que jo li vaig dir que també en tenia un. Està molt bé el teu blog, m'agrada molt! M'agradria rebre les publicacions via mail que fas però no tens activat allò de subscriut'ho no? De debó que és molt interessant!
    1 petó!

    ResponElimina