Pàgines
Inici
Llocs on Menjar/Dormir
Blocs by Maite
Producte Gourmet
E-mail i Permisos:
Recomanacions útils:
Sorteig:
LesTevesReceptes.cat
dijous, 7 de juny del 2012
La masa
PREPARACIO DE LA MASA PER FER UNA COCA:
Important sempre incorporar la farina, tamisada amb un colador.
Un cop posada la farina, no batre molt.
Sempre posar a llevat exacte, ja que si en posem massa, s'obra i podem tenir l'efecte contrari.
1 comentari:
CAN JOAN I SARA
divendres, de juny 08, 2012 8:49:00 p. m.
Gracias por el consejo
Besos
Sara
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Afegeix un comentari
Carrega'n més...
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Gracias por el consejo
ResponEliminaBesos
Sara