diumenge, 22 de juliol de 2012

Badó Restaurant (Cistella)


Entreteniments de la casa


Musclos de roca


Rossinyols, pernil ibèric i parmesà


Cuina de xai rostida


Pasta mediterranea


Escuma de crema amb fruites

Restaurant al centre del poble.
Molt acollidor e íntim.
Cuina creativa i de l'Alt Empordà.
Especialitat en arrossos.
He quedat meravellada amb els rossinyols i pernil ibèric.

Badó Restaurant va obrir les seves portes el passat 19 de març. De fet, Salvador Callís -en 'Badó'- duu l'Hostaleria a la genètica. L'avi era mêtre de l'Hotel Duran i el pare, cambrer al mateix establiment. Pare i mare van regentar, durant anys, el Càmping Pous. I, abans d'obrir aquest restaurant, en Salvador Callís va ser professor de cuina de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, durant vint anys.



Plaça Major, 2
Cistella
Tel. 972547158

2 comentaris:

  1. Doncs la veritat es que m'ha agradat moltíssim tot el menú, tot té molt bona pinta! :)

    ResponElimina