divendres, 20 de juliol de 2012

Coca Imperial


Del blog: aliterdulcia



Ingredients:

·         4 ous
·         250 gr mantega desfeta
·         250 gr de farina
·         1 cullera de llevat (tipus cafè)
·         Pel glacejat (1 clara d’ou, 200 gr de sucre glaç i unes gotes de llimona) 

Procediment:

Posar a escalfar el forn a 180º
Batre bé la mantega amb el sucre, fins aconseguir una barreja blanquinosa. Incorporar els ous,  un a un. Barrejar-hi la farina amb la posició més suau de la batedora.  I posar-ho dins el motllo (engrasar prèviament el motllo amb una mica de mantega al motllo perquè no s’enganxi).
Deixar-ho coure uns 35/40 m a 180º.
Un cop cuit, treure del motllo.
Preparar la glaça barrejant bé tots els ingredients, i posar-ho damunt de la coca abans no és refredi.

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  35/40 m

Cap comentari:

Publica un comentari