(del blog Cuinar és generós)
Ingredients:
·
Tomàquets
secs en conserva
·
Pinyons
·
Oli
·
Parmesà
·
1/2 all
Procediment:
Posem a bullir la pasta amb un
pèl de sal, un cop cuita, posem a escorre i reservem.
Per fer el pesto, agafem els
tomàquets amb el seu oli, i ho posem a triturar, juntament amb l'all, el
formatge i els pinyons (si no tenim pinyons també ho podem fer amb avellanes).
Ho triturem fins que tingui una textura una mica gruixuda i després ja ho podem
barrejar amb la pasta.
Bona cuina!
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 10m+10m
Temps de cocció: 10 m
Temps de preparació total: 10m+10m
Temps de cocció: 10 m
La veritat es que el pesto "típic" no m'agrada gaire, en canvi, el pesto vermell m'encanta :)
ResponEliminamm si és bonisimmm
ResponEliminaQué aspecto más bueno tiene ^^ !!
ResponElimina