Ingredients:
·
3 ous
·
250 gr farina
·
200 gr sucre
·
200 gr
mantega
·
1 sobre de Royal
·
10 nous
·
15 o 20
panses
·
1 tassa de
ron
·
Pela ratllada
de llimona
Procediment:
Escalfar el forn 170º dalt i
baix. Untar el motllo amb mantega o
amb farina.
Desfer la mantega al
microones.
Escalfar el rom i posem a
remullar les panses.
Posar en un bol, els ous i el
sucre, ho barregem, afegim la llimona i la mantega, remenem.
Colem les panses, les
enfarinem i les aboquem al bol, i també el
rom.
Per últim afegim la farina amb
un colador i el llevat. Ho remenem bé, i ho posem al motllo.
Coure al for 55/60 m a 170 º.
(si volem damunt hi podem posar una mica de sucre) coure 45 m baix i la resta
dalt i baix.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 55/60 m
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 55/60 m
Tiene muy buena pinta... La verdad es que a mi en cuanto llega el otoño siento que el horno me llama para que lo use, así que cuantas más recetas mejor. ^_^
ResponEliminaTiene muy buena pinta... La verdad es que a mi en cuanto llega el otoño siento que el horno me llama para que lo use, así que cuantas más recetas mejor. ^_^
ResponEliminaFantástico plum cake, tiene un corte estupendo. Besos
ResponElimina¡Por favor, pero este plum cake es una auténtica tentación!
ResponElimina¡Qué aspecto más delicioso!
Besos y feliz día.
http://copmerespecial.blogspot.com