dilluns, 29 d’octubre de 2012

Plum cake amb panses, nous i rom


Ingredients:

·         3 ous
·         250 gr farina
·         200 gr sucre
·         200 gr mantega
·         1 sobre de Royal
·         10 nous
·         15 o 20 panses
·         1 tassa de ron
·         Pela ratllada de llimona 

Procediment:

Escalfar el forn 170º dalt i baix. Untar el motllo amb mantega o amb farina.
Desfer la mantega al microones.
Escalfar el rom i posem a remullar les panses.
Posar en un bol, els ous i el sucre, ho barregem, afegim la llimona i la mantega, remenem.
Colem les panses, les enfarinem  i les aboquem al bol, i també el rom.
Per últim afegim la farina amb un colador i el llevat. Ho remenem bé, i ho posem al motllo.
Coure al for 55/60 m a 170 º. (si volem damunt hi podem posar una mica de sucre) coure 45 m baix i la resta dalt i baix.


Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  70 m
Temps de cocció: 55/60 m

4 comentaris:

  1. Tiene muy buena pinta... La verdad es que a mi en cuanto llega el otoño siento que el horno me llama para que lo use, así que cuantas más recetas mejor. ^_^

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  2. Tiene muy buena pinta... La verdad es que a mi en cuanto llega el otoño siento que el horno me llama para que lo use, así que cuantas más recetas mejor. ^_^

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  3. Fantástico plum cake, tiene un corte estupendo. Besos

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  4. ¡Por favor, pero este plum cake es una auténtica tentación!
    ¡Qué aspecto más delicioso!
    Besos y feliz día.
    http://copmerespecial.blogspot.com

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