Ingredients:
- 4 ous
- 1 iogurt
- 3 mides de sucre (del pot del iogurt)
- 4 mides de farina
- 100 gr de mantega
- 2 cullerades de llevat royal
- una mica de sal
- 10 cl de rom
- llimona ratllada
- fruita confitada (a daus)
Escalfem el forn a 175º.
Untem un motllo amb oli o mantega.
Posem a batre els ous i el iogurt. Afegim la mantega desfeta, el licor i la llimona. Remenem bé. Afegim el sucre, la farina (tamisada), el llevat i la sal, remoure be. Hi tirem les fruites, barregem una mica i ho posem al motllo.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 65 m
Temps de cocció: 50/55 m (dalt i baix)
Qué rica con la fruta escarchada...te quedo preciosa! un beso
ResponEliminaQué delicia! Me gustan mucho los bizcochos con frutas. Besos
ResponEliminaI quin coloret més maco que te!
ResponEliminaI quin coloret més maco que té...
ResponElimina