dissabte, 16 de febrer de 2013

Macarrons mediterranis amb nous


Ingredients:

 
  •    Macarrons
  •    2 grans all
  •    Sal, pebre, oli oliva, formatge parmesà
  •    tomàquet triturat
  •    8 nous pelades
  •    10/12 olives sense pinyol 

Procediment:

 

Triturem les nous.
Pelem els alls, els piquem. Escorre les olives i les piquem.
Posem a bullir els macarrons amb sal i un raig oli d’oliva. (8/10 m i després un cop cuits, els reservem).

Escalfem l’oli en una paella, afegim els alls i el tomàquet, remenem i ho tapem. Al cap d’uns minuts afegim les olives i les nous, sal i una mica de pebre, seguim remenant. Seguim la cocció i afegim una mica de parmesà, 2 minuts i ja ho tindríem llest.

Posem els macarrons al plat i per damunt la salsa. Bona cuina. Queda molt gustós.
 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30/35m
Temps de cocció:  10m-15/18 m


Cap comentari:

Publica un comentari