diumenge, 17 de febrer de 2013

Pasta de full amb crema i maduixes



Ingredients:

 
  • 4 rovells ou
  • 1 branca canyella
  • ½ l llet
  • un tall de pela de llimona
  • 1 sobre de potax
  • 1 massa pasta de full, maduixes
  • 125 gr sucre 

 

Procediment:

 

Netegem les maduixes i les tallem a la lamines. Reservar.
Agafem un caçó hi posem la llet, la canyella i la pela de llimona i ho posem a bullir a foc lent.

Agafem els rovells, ho barregem amb el sucre i el potax, ho anem afegint amb la llet, i ho barregem bé que no quedin grumolls, no deixem de remenar, un cop comenci a venir espès, apaguem el foc i ho deixem refredar.

Escalfem el forn 180 graus.

Agafem la massa de pasta de full i ho posem amb una plata per coure al forn, la col.loquem bé, punxem el fons amb una forquilla, perquè no es bufi del centre. Ho posem a coure 20 minuts. Un cop cuit ho deixem refredar i després hi col.loquem la crema. I per damunt les maduixes.

 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  20 m – 15/20m

Cap comentari:

Publica un comentari