divendres, 19 d’abril de 2013

Sèpia amb patates i pèsols



Ingredients:

·         2 Sèpies netes (tallades a daus)
·         Oli, sal , pebre
·         Alls, julivert
·         ¼ kg de pèsols
·         6 patates
·         2 fulles de llord
·         ½ got vi blanc
·         1 ceba
·         1 presa de xocolata
·         ½ pot tomàquet triturat
Procediment:

En una cassola de ferro colat fem un sofregit amb la ceba tallada ben fina, quan  comenci a enrossir , afegim els alls i ho remenem.
Tot seguit afegim la fulla de llorer i el tomàquet ratllat, deixem-ho concentrar bé i després hi tirem el vi blanc i ho deixem reduir.
Afegim llavor la sèpia tallada i tapem la cassola.  Ho fem coure a foc lent perquè és vagi coent amb el seu propi suc. A mitja cocció, afegim les patates esqueixades i els pèsols, ho salem i continuem la cocció. Si fa falta suc, afegim un raig d’aigua.
Fem una picada amb un parell d’alls, julivert i la presa de xocolata, i ho tirem a la cassola uns 10 minuts abans d’apagar el foc. Provem de sal i parem el foc.
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  70 m
Temps de cocció:  50/60 m

Cap comentari:

Publica un comentari