Ingredients:
·
Rossinyols
·
Oli oliva,
sal
·
4 salsitxes
·
3 patates
Procediment:
Netegem els bolets.
Netegem les patates i les
tallem a daus.
Tallem les salsitxes a talls
de 2 cms aprox.
Agafem els rossinyols, els
fregim amb una paella amb oli uns 5/8 minuts, afegim les salsitxes, deixem que
faci xup xup l’aigua dels bolets amb les salsitxes. I mentrestant ens una
paella a part fregim les patates. Quan ja siguin cuites, ho afegim a la barreja
dels bolets i les salsitxes, ho deixem coure uns 5/10 minuts més. Posem a punt
de sal, i fins i tot si volem una mica de julivert damunt .I bona cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 15 m + 20+ 5 m
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 15 m + 20+ 5 m
Del blog:
www.cuinagenerosa.blogspot.com
Té bona pinta! i fàcil, ho provarem!
ResponEliminasi si, prova-ho, ja veuràs...
EliminaQue rico!! En casa seguro que va a gustar. Besos
ResponEliminaSII!! BUENO, bueno. hay, genial tu blog
Elimina