divendres, 25 d’octubre del 2013

Platillo de rossinyols, patates i salsitxes

 
 
Ingredients:
·         Rossinyols
·         Oli oliva, sal 
·         4 salsitxes
·         3 patates
 
Procediment:
Netegem els bolets.
Netegem les patates i les tallem a daus.
Tallem les salsitxes a talls de 2 cms aprox.
Agafem els rossinyols, els fregim amb una paella amb oli uns 5/8 minuts, afegim les salsitxes, deixem que faci xup xup l’aigua dels bolets amb les salsitxes. I mentrestant ens una paella a part fregim les patates. Quan ja siguin cuites, ho afegim a la barreja dels bolets i les salsitxes, ho deixem coure uns 5/10 minuts més. Posem a punt de sal, i fins i tot si volem una mica de julivert damunt .I bona cuina.
 
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45m
Temps de cocció:  15 m + 20+ 5 m
Del blog: www.cuinagenerosa.blogspot.com


4 comentaris: