dimarts, 14 de gener de 2014

Macarrons amb pollastre de l'avia Remei




Ingredients:

·         1 pit de pollastre
·         150 grs Macarrons
·         1 ceba
·         1 got de tomàquet triturat
·         Oli oliva, sal, pebre

 

Procediment:

Fem el pit de pollastre a daus a la planxa. Quan estigui cuit, deixem refredar i el triturem. Reservem.
En una cassola, fem un sofregit amb la ceba picada ben petita, quan sigui cuita afegim el tomàquet, i deixem coure a foc lent uns 10 minuts, quan ja sigui cuit, afegim el pollastre, remenem i deixem que faci xup xup 5 minuts més, posem sal i pebre i tapem. Reservem.
Posem a coure els macarrons el temps que indica el fabricant. Un cop cuits, posem a escorre. Posem els macarrons a la cassola del sofregit, remenem i ja podem servir.

Aquest plat el feia la meva avia, i li quedava per xuclar els dits. Cal dir que ella els feia amb el pit de pollastre rostit, però ho he fet de manera més ràpida.

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  25 + 8

Vi triat per acompanyar:  Siñols negre 2010

Cap comentari:

Publica un comentari