dilluns, 13 de gener de 2014

Muffings de philo farcits



Ingredients:

·         20 grs. De tomàquets secs en oli escurreguts
·         50 gr mozzarella ratllada
·         50 grs carn picada rostida (tipus canelons)
·         Fulles de massa philo
·         Mantega desfeta

 
Procediment:

En un vol barregem els dos tipus de condiments: un farcit serà de mozzarella i tomàquets secs i l’altre de la carn i la mozzarella. Reservem.

Escalfem el forn dalt i baix 200º

Tallem les fulles de massa philo  quadrats, i les col.loquem en els motllos, 3 fulls  a cada motllo i fem que no coincideixin les puntes entre si, ho emplenem dels farcits i ho tapem com si fossin paquets, ho pintem amb una mica de mantega i ja ho podem posar al forn a coure durant 20m. Un cop cuit, ho trèiem dels motllos i ja podem servir. Ja veureu lo cruixent que queden.

Per 4  persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20 m


Vi: Berberana criança 2009

2 comentaris:

  1. es diuen així, muffings...? No ho havia sentit mai. En tot cas, semblen boníssims!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. bé els muffings son les madalenas amb decoració de glaç jiji, però ho he fet amb els mateixos motllos ;)

      Suprimeix